Δημιουργία μενού και εντύπων σε μπράιγ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ BRAILLE ΧΟΝΔΡΙΚΗ Μενού & Έντυπα braille

Η υπηρεσία χονδρικής είναι διαθέσιμη μόνο για μεταπωλητές και επαγγελματίες γραφικών τεχνών, στους οποίους παρέχεται σημαντική έκπτωση χονδρικής.

Είστε επαγγελματίας των γραφικών τεχνών;

Τιμοκατάλογος
  • Καλέστε μας στο 2284033261 από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 15:00 ή στείλτε μας email στο και θα σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής των μενού μπράιγ. Η αξία των καταλόγων εξαρτάται από τον αριθμό των προς μετάφραση σελίδων και των αντιγράφων που επιθυμείτε.
  • Οι τιμές αφορούν σε αποστολή του μενού σε αρχείο κειμένου, σύμφωνα με τια προδιαγραφές. Αν δεν μπορείτε να στείλετε το αρχείο του μενού σε word (ή άλλο αρχείο κειμένου) υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση δακτυλογράφησης (όπως για παράδειγμα αν μας στείλετε το μενού σε φωτογραφία).

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η αποστολή των καταλόγων braille γίνεται σε 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τους καταλόγους σας γρηγορότερα, παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης παραγωγής με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση, οι κατάλογοι παραδίδονται στην courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας.

Προδιαγραφές αρχείων

Τα αρχεία του καταλόγου πρέπει να αποστέλλονται σε .txt, .doc (γραμμένα σε word ή άλλο κειμενογράφο) χωρίς μορφοποιήσεις. Στη Braille δεν υπάρχουν χρώματα, γραμματοσειρές, έντονα ή διαφορετικού μεγέθους γράμματα, οπότε μετατρέψτε τα αρχεία σε γραμματοσειρά arial, μέγεθος 12, χωρίς πίνακες, χρώματα, bold, italics, λίστες κλπ.

Στα αρχεία που θα στείλετε δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές γλώσσες. Για παράδειγμα, ο ελληνικός κατάλογος δεν πρέπει να έχει τη λέξη cafe αλλά μόνο τη λέξη καφέ. Είτε είναι τίτλος είτε περιγραφή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεφαλαία και πεζά, καθώς υποστηρίζονται από τη μπράιγ.

Μπορείτε να αφήσετε κενές σειρές ως διαχωριστικό.

Υπόδειγμα

Μία σωστή μορφή αρχείου έχει ως ακολούθως:

ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος 12,60€
Μπριζόλα χοιρινή 10,50€

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
Κόκα κόλα 2€
Σπράιτ 2€

Τέλος, μην ξεχνάτε πως οι κατάλογοι απευθύνονται σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, οπότε το περιεχόμενο φροντίστε να είναι σωστό και ξεκάθαρο σε αυτούς και όχι μόνο όμορφο για τον πελάτη σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ

Επικοινωνία με τη Λυσιτέλεια στη Σίφνο
  1. Μας στέλνετε με email το αρχείο με το μενού που θέλετε να μετατρέψουμε σε μπράιγ
  2. Σας στέλνουμε την προσφορά μας για επιβεβαίωση
  3. Εξοφλείτε την παραγγελία και εντός 3ων εργάσιμων σας στέλνουμε με courier τον κατάλογό σας
επικοινωνία